kapper logo

Een professionele logo voor je kapsalon vanaf €149,-
Daarom een logo laten ontwerpen door Bureau Bliksem
 • Professioneel en van hoge kwaliteit
 • Zeer betaalbare prijzen
 • Binnen 48 uur een eerste ontwerp
Klanten beoordelen ons met 5 van 5 sterren
kappers logo kapsalon logo bureau bliksem almelo

Met een professioneel logo ontwerp laat je potentiële klanten kennis maken met jouw kapsalon voordat ze een afspraak bij je maken voor een knipbeurt. Of je nou een thuiskapper, barbershop of beautysalon bent. Eén ding staat vast: het logo moet geknipt zijn voor jouw kappersbedrijf.

Bureau Bliksem ontwerpt een logo waarmee je opvalt en onderscheidend bent van de rest. 

Onze logo voorbeelden

Minimalistische kapsalon logo ontwerpen

In logo design is less vaak more. Een simpel en clean logo is vaak zeer krachtig. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een woordmerk als logo te laten ontwerpen. Een minimalistische logo is vaak veilig omdat het geen doelgroepen uitsluit. Het kan zowel mannen, vrouwen en kinderen aanspreken.

Rustgevende kapsalon logo ontwerpen

Veel kapperszaken bieden meer dan alleen een knipbeurt. Ze bieden iets extra’s door harsen, gezichtsbehandelingen, manicures en massages aan te bieden. Deze diensten kun je terug laten komen door rust in het logo te benadrukken. We kiezen dan voor rustgevende kleuren zoals pastel roze of paars.

Een kapper logo met luxe uitstraling

Veel professionele kappers kiezen ervoor om hun klanten in de watten te leggen. Wij ontwerpen dan een logo met een luxere uitstraling. Een luxe gevoel creeëren wij door elegante vormen en metallic zilver of goud tinten toe te passen.

Tip: Wat maakt een kapper logo goed?

Voordat we aan de slag gaan met het maken van een logo voor een kapsalon of beautysalon, is het belangrijk om na te denken over wie precies je doelgroep is. De stijl van het logo moet namelijk jouw doelgroep aanspreken. Vraag jezelf af waar jouw doelgroep naar op zoek is en op wie je wilt richten.

Wil jemeer dan een standaard kapperservaring aanbieden? Ga je voor de ultieme relaxte ervaring? Of ben jij een kapper die meer extreme kapsels knipt? Denk na over jouw identiteit en samen laten we dit terug komen in jouw logo ontwerp.

Denk eens na over waar je kapsalon gevestigd is. Hoe zal het logo op het bedrijfspand eruit zien? En hoe zal het logo eruit komen te zien op je visitekaartjes, website en promotiemiddelen. Allemaal zaken om over na te denken voordat je overweegt om een logo te laten ontwerpen.

Beeldelementen logo kapper

Bij het maken van een logo voor een kapper zijn er genoeg beeldelementen die we kunnen gebruiken ter inspiratie. De essentie is om deze beeldelementen creatief toe te passen en tot één mooi en consistent geheel te komen. Beeldelementen die vaak terugkomen in logo’s van kapperszaken is zijn:

 • Hoofden
 • Haren
 • Borstels
 • Kammen
 • Scharen
 • Föhns
 • Golven
 • Strikjes
 • Rondingen

Kleuren logo kapsalon

Het toepassen van kleur op het logo van je kapsalon wekt een bepaalde emotie op bij klanten. Kleur speelt over het algemeen een grote rol in het gevoel waar we ergens bij hebben. Wij denken daarom goed na over het toepassen van een kleur voor je logo.

Veel voorkomende kleuren bij logo’s voor een kapsalon zijn:

Roze

De kleur roze wordt geassocieerd met jeugdigheid en vrouwelijkheid. Roze staat voor empathie, koestering en liefde. Roze is een combinatie van rood en wit. Waarbij rood staat voor actie en wit voor succes en inzicht. Hoe feller het roze, hoe meer passie en energie de kleur uitstraalt. Een logo in de kleur roze kalmeert de kijker.

De kleur roze wordt vaak toegepast in markten waar vrouwen de doelgroep zijn. De bedrijven die roze logo’s toepassen vinden zicht vaak in de cosmetische, fashion en schoonheidsbranche. 

Door roze toe te passen met een donkere tint zoals zwart of paars kan kracht en wijsheid worden uitgestraald. 

Magenta

Magenta staat voor het balans tussen harmonie en emotie. Daarnaast staat magenta voor liefde, meedogendheid, steun en vriendelijkheid. Magenta is een felle en sterke kleur. Door 100% magenta kan een schokkend effect hebben op de kijker. Het is daarom aan te bevelen zachtere tint van magenta op een kapperslogo toe te passen.

Paars

Paars staat voor rijkdom en op psychologisch gebied brengt de kleur mensen naar een gevoel van schoonheid en tot nieuwe creatieve ideeën. Paars wordt geassocieerd met hoge kwaliteit producten. De kleur is daarom terug te zien in cosmetische producten. Vaak in combinatie met roze om vrouwelijkheid te bestempelen. De kleur paars is zeer sterk in combinatie met goud, taupe en turquoise.

Paars wordt vaak ingezet op media-uitingen die bedoeld zijn voor vrouwe en kinderen. Een lichtere tint van paars spreekt erg aan bij een vrouwelijke doelgroep. 

Kleurvariaties van uw logo

Laat je een logo voor je kapperszaak maken door Bureau Bliksem? Het eindresultaat is altijd een logo die je kunt toepassen op een lichte of donkere achtergrond. Het logo reproduceren wij altijd in een aantal diverse kleurvariaties als dat nodig is. 

Professioneel logo design

Een doordacht en professioneel logo design staat in één lijn met de diensten van je kapsalon. Een professioneel logo heeft impact op het imago van je bedrijf. Een moderne en hippe logo wekt een vertrouwd gevoel op bij je doelgroep. Door het dragen van een goed logo laat je jouw kapperszaak onderscheiden van de concurrent. Klanten kiezen voor jouw kapsalon op basis van het uiterlijk van jouw bedrijf.

Hoe maken jullie logo's?

We hebben jarenlange ervaring met software van Adobe. De beste tool van Adobe om logo’s te maken is Adobe Illustrator. Met deze software kunnen we de meest simpele en uitgebreide logo’s ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Krijg een impressie van de mogelijkheden van Illustrator:​

Wij-maken-logos-met-Adobe-Illustrator
Video afspelen

Logo laten maken door Bureau Bliksem

Je hebt je zojuist ingeschreven als startende ondernemer en bent op zoek naar een professioneel logo ontwerp voor je kapsalon. Of je bent al wat jaren zelfstandig ondernemer, maar je bent niet helemaal tevreden met het logo van je kapperszaak. De tijd is NU aangebroken om te professionaliseren met je kapsalon. Let’s do it!

Wat de situatie ook is, Bureau Bliksem is jouw partner in grafisch ontwerp. 

Wij maken onze klanten blij met professionele logo’s van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in vormgeving, ontwerpen wij snel en efficiënt professionele logo’s. Wij kunnen onze logo’s daarom zeer betaalbaar aanbieden.

En binnen twee werkdagen krijg je al een eerste ontwerp toegestuurd.

Daarnaast ontwerpen wij door totdat jij écht tevreden bent met het eindresultaat. Ben jij tevreden? Dan zijn wij ook tevreden. Daar doen wij het voor.

Nu met 10% korting op onze webdesign diensten.

Graag belonen wij het vertrouwen van onze klanten. 

Laat je een professional logo ontwerpen door Bureau Bliksem? Dan ontvang nu tijdelijk 10% korting op onze webdesign diensten. 

De ervaring leert dat klanten die een logo laten ontwerpen vaak nog geen professionele website hebben. 

De klanten die wel een website hebben, passen geen responsive design toe. Dit houdt in dat hun websitebezoekers moeite hebben om een afspraak te plannen via hun smartphone, omdat het ontwerp van de website dit lastig maakt.

Onze professionele websites hebben altijd als doel om conversies te maken. Wij houden altijd rekening dat je website een gewenste verkoopdoel moet genereren. Meer conversies op je website is meer omzet voor je bedrijf. En daar wordt je als ondernemer blij van.

bureau-bliksem-webdesign-almelo
Je logo wordt ontworpen door:
Jerry Simons

Creatieve eigenaar van Bureau Bliksem. Zijn passie en liefde voor design en marketing ontstond in 2004 met vormgeven in Photoshop.
Meer over Jerry

logo ontwerp icoon
Standaard logo ontwerp
 • Een professioneel logo ontwerp
 • Eerste voorbeelden binnen 2 werkdagen
 • Onbeperkt aantal ontwerprevisies
 • Volledig eigendomsrecht
 • Logo in grijs- en kleurtinten
 • Mock-up voorbeelden
 • Logo in .png formaat. Geschikt voor websites en social media
 • Logo in eps. bestandsformaat. Geschikt voor drukwerk en groot formaat doeleinden.
 • 10% korting op website laten maken door Bureau Bliksem
149,-

excl. btw 

logo ontwerp icoon
Professional logo ontwerp
MEEST GEKOZEN
 • Een professioneel logo ontwerp
 • Eerste voorbeelden binnen 2 werkdagen
 • Onbeperkt aantal ontwerprevisies
 • Volledig eigendomsrecht
 • Logo in grijs- en kleurtinten
 • Mock-up voorbeelden
 • Logo in .png formaat. Geschikt voor websites en social media
 • Logo in eps. bestandsformaat. Geschikt voor drukwerk en groot formaat doeleinden.
299,-

excl. btw 

Daarom samenwerken met Bureau Bliksem

 • Ervaring met ontwerp sinds 2005
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke aandacht

Sinds 2005 werken wij met onbeschrijfelijk veel passie en liefde voor ons vak. De kick halen wij uit tevreden klanten. Daarom ontwerpen wij door totdat jij écht tevreden bent met het resultaat.

Geen ontwerp klus is ons te groot. Voor elke branche maken wij een geschikt ontwerp. Dat bereiken we alleen door de juiste persoonlijke aandacht te geven aan onze klanten.

tim van der merwe
De ontwikkeling van het grafische ontwerp van onze visitekaartjes was erg snel geleverd. Ook voldeed het ontwerp aan al onze eisen.
Tim van der Merwe
Tinnik Design

Mijn website is gebouwd door Bureau Bliksem. We hebben een paar uur om de tafel gezeten en ik heb kunnen vertellen hoe en wat ik wil met mijn website. Ik heb de website aangeleverd gekregen precies zoals ik het wilde.

wesley kempees
Black Smoke Tattoo
tim dalhoeven
Fantastisch geholpen door Bureau Bliksem. Jerry weet waar hij het over heeft en de samenwerking verloopt heel fijn. Reageert erg snel en is zeer professioneel. Ik raad hem ten zeerste aan!
Tim Dalhoeven
Hojeba Videoproducties
5 / 5 op basis van 7 beoordelingen

Kapper logo aanvragen

Vraag nu een logo ontwerp aan voor jou kapperszaak. Onze designers nemen je aanvraag in behandeling en zullen direct contact met je opnemen op je wensen te bevestigen. Je ontvangt daarna binnen twee werkdagen een eerste voorbeeld van jouw logo ontwerp. 

Meer informatie? Afspraak maken? Let's talk!

Heb je vragen of opmerkingen, wil je een afspraak maken of wil je meer weten over het laten maken van een logo? Neem gerust contact met ons op.