Google Analytics

Krijg inzichten om je website een boost te geven

Een goede implementatie van Google Analytics is van essentieel belang. Verzamel accurate data om data-driven marketingkeuzes te maken en maximaal resultaat te halen uit je website. 

google analytics implementatie bureau bliksem
google analytics iphone app bureau bliksem

Google Analytics implementatie

www.

Haal meer uit je website met Google Analytics

Websiteverkeer

Krijg inzichtelijk hoeveel unieke en terugkomende bezoekers je website heeft. 

Doelgroepen

Leer meer over je doelgroep. Waar komen ze vandaan? Bezoeken ze je website via een vaste computer of een mobiele telefoon?

Bronnen

Zie vanuit welke online kanalen je bezoekers terecht komen op je website. 

Gedrag

Observeer het gedrag van de bezoekers op je website. Hoe lang blijven je bezoekers op je pagina’s? Welke handelingen voeren ze uit?

Doelen

Implementeer conversiedoelen zoals het invullen van een contactformulier. Traceer het pad naar dit doel om waardevolle pagina’s in kaart te brengen. 

E-commerce tracking

Analyseer het bestelproces van je bezoekers. Signaleer waar je bezoeker afhaakt. Optimaliseer om conversies te verbeteren.

recente

SEO blogs

google mijn bedrijf aanmaken uitgelichte afbeelding
Lokale SEO

Handleiding | Google Mijn Bedrijf

In deze handleiding leggen we uit hoe je een Google Mijn Bedrijf aanmaakt, verifieert en optimaliseert om beter zichtbaar te zijn in de lokale zoekresultaten van Google.

Daarom samenwerken met Bureau Bliksem

  • Ervaring met optimalisatie sinds 2005
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke aandacht

Sinds 2005 werken wij met onbeschrijfelijk veel passie en liefde voor ons vak. De kick halen wij uit tevreden klanten. Daarom optimaliseren wij door totdat je website het gewenste aantal bezoekers bereikt.

Geen optimalisatie klus is ons te groot. Wij verdiepen ons in elke niche om effectieve optimalisaties en analyses uit te voeren. Resultaten boeken wij door door de juiste persoonlijke aandacht te geven aan onze opdrachtgevers. Samen online groeien. Daar staan we voor.

Mijn website is gebouwd door Bureau Bliksem. We hebben een paar uur om de tafel gezeten en ik heb kunnen vertellen hoe en wat ik wil met mijn website. Ik heb de website aangeleverd gekregen precies zoals ik het wilde.

wesley kempees
Black Smoke Tattoo - Almelo
robert kleinsmann rodith klussendienst

Geweldige website geworden! Ze zijn snel, helder en meedenkend!

Robert Kleinsmann
Rodith Klussendienst - Hengelo
tim dalhoeven
Fantastisch geholpen door Bureau Bliksem. Jerry weet waar hij het over heeft en de samenwerking verloopt heel fijn. Reageert erg snel en is zeer professioneel. Ik raad hem ten zeerste aan!
Tim Dalhoeven
Hojeba Videoproducties - Almelo
5 / 5 op basis van 7 beoordelingen

www.

Meer informatie? Afspraak maken? Let's talk!

Heb je vragen of opmerkingen, wil je een afspraak maken of wil je meer weten over Google Analytics implementatie door Bureau Bliksem? Neem gerust contact met ons op.