Over ons

Laat je identiteit als bliksem inslaan

Bureau Bliksem is jouw partner in grafisch ontwerp, webdesign en zoekmachine marketing. Wij zijn er om bedrijven online te laten groeien.

Onze kernwaarden

Online groei realiseren

Wij helpen je online groeien. Dit is waarom wij bestaan en waar ons team plezier en voldoening uit haalt. We werken uitsluitend met opdrachtgevers die dit samen met ons willen bereiken.

Vraag jezelf af: wil ik mijn bedrijf laten groeien door het het imago van mijn bedrijf te verbeteren met een nieuwe huisstijl of website? Of wil ik zichtbaar zijn in Google om meer potentiële klanten te bereiken?

Is het antwoord ja? Dan ben jij de partner waar wij graag mee samenwerken.

over-ons-bureau-bliksem-compressor

Geen gladde verkooppraatjes

Maar gewoon hard werken voor onze opdrachtgevers. Net als jou houden wij niet van marketing verkooppraatjes om op korte termijn een voordeeltje te halen uit jouw bedrijf.

We gaan altijd voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Dit doen we door praktisch en oplossingsgericht met jou samen te werken.

Wij respecteren onze opdrachtgevers, partners en collega’s.

Kennis in huis

Ontwikkelingen op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en zoekmachine marketing gaan razendsnel. We houden ons sinds 2004 continu bezig met trends en updates binnen ons vakgebied. Zo zijn wij een meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Je neemt bij ons niet alleen een dienst af. Je koopt ook kennis in. Daarmee ben je verzekert van het beste van dit moment.

Zo hoef jij je niet in onze materie te verdiepen en houdt je de focus op dat waar jij specialist in bent.

Team

Jerry Simons

Jerry Simons is de eigenaar van Bureau Bliksem. Zijn passie en liefde voor design en marketing ontstond in 2004 met vormgeven in Photoshop. Door zijn gedrevenheid en leergierigheid wilde hij zijn expertises uitbreiden met website ontwikkeling en zoekmachine marketing. Zo maakte hij zichzelf van meerwaarde voor verschillende opdrachtgevers.

Zijn expertises heeft hij ontwikkelt tijdens de opleiding mediavormgeving op het ROC van Twente, en de studie Media, informatie & Communicatie, met als specialisatie creatieve marketing & concepten, op Saxion Hogescholen. Tijdens zijn studieloopbaan heeft hij werkervaringen opgedaan bij onder andere Tuffel en Poppodium Atak. Hier wist hij de theorie toe te passen in de praktijk.

In 2019 heeft hij Bureau Bliksem opgericht om samen te groeien met andere bedrijven. Met zijn loyale persoonlijkheid en enthousiasme voor het vak, is hij vastbesloten om ondernemers vooruit te helpen in het digitale tijdperk.

Online marketing certificering
Google Ads Search-certificering
jerry simons bureau bliksem

Tim Dalhoeven

Videograaf en eigenaar van Hojeba Media. Inzetbaar voor het bedenken, creëeren en vermarkten van videoproducties. Toonaangevend in het maken van bedrijfsfilms, aftermovies, documentaires, evenementregistraties.

tim dalhoeve hojeba media almelo

Liselot Kamphuis

Fotografe en eigenares van Liselot Kamphuis Fotografie. Inzetbaar voor het bedrijfsfotografie en social media fotografie.

liselot kamphuis fotografie bureau bliksem

Referenties

Mijn website is gebouwd door Bureau Bliksem. We hebben een paar uur om de tafel gezeten en ik heb kunnen vertellen hoe en wat ik wil met mijn website. Ik heb de website aangeleverd gekregen precies zoals ik het wilde.

wesley kempees
Black Smoke Tattoo - Almelo
robert kleinsmann rodith klussendienst

Geweldige website geworden! Ze zijn snel, helder en meedenkend!

Robert Kleinsmann
Rodith Klussendienst - Hengelo
tim dalhoeven
Fantastisch geholpen door Bureau Bliksem. Jerry weet waar hij het over heeft en de samenwerking verloopt heel fijn. Reageert erg snel en is zeer professioneel. Ik raad hem ten zeerste aan!
Tim Dalhoeven
Hojeba Videoproducties - Almelo
5 / 5 op basis van 7 beoordelingen
Meer informatie? Afspraak maken? Let's talk!

Heb je vragen of opmerkingen, wil je een afspraak maken of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.